Betonverf & Beton coating advies…
Bel direct 06-48514062

Bestellen en betalen

Online bestellen bij Betonlife.nl gaat snel en simpel. Het gaat in vier duidelijke stappen waarbij ú bepaalt hoe u het hebben wilt. Pas aan het eind van de rit, als u zelf bevestigd hebt, wordt uw bestelling definitief. Voordien kunt u alles naar wens aanpassen.
Alle op de website genoemde prijzen zijn inclusief btw.

1. Bekijk en selecteer de producten die u nodig heeft.
Met de knop ‘In winkelmandje’ voegt u een product toe aan uw bestelling. Wilt u meerdere exemplaren van een bepaald product, pas dan het aantal aan. Wilt u nog iets bestellen? Met de knop ‘Verder winkelen’ gaat u terug naar de winkel. Wilt u het product bij nader inzien toch niet bestellen? Klik dan op het kruisje om het te verwijderen. U kunt desgewenst ook alleen het aantal veranderen. Bent u klaar met winkelen? Klik dan op ‘Bestelling afronden’.

2. Voer uw adresgegevens in.
In het scherm ‘Uw gegevens’ kunt u uw naam en adresgegevens invullen. Deze informatie is nodig voor het verzenden van uw bestelling. De velden met het sterretje (*) zijn verplicht. Klaar? Klik dan op ‘Volgende stap’.

3. Kies uw betaalmethode.
Wij bieden u verschillende manieren om uw bestelling te betalen. De keuze voor een betaalmethode betekent niet dat uw bestelling definitief is. De afronding van de bestelling komt pas in stap 4. Uiteraard betaalt u in alle gevallen op een beveiligde manier.

4. Bevestig uw bestelling.
Hebt u gekozen voor een betaalmethode, dan krijgt u een overzicht van uw bestelgegevens. Klopt alles? Rond dan uw bestelling af met de knop ‘Bevestig bestelling’. Wilt u iets veranderen? Klik dan op ‘Wijzig bestelling’ en pas uw bestelling waar nodig aan.

5. Betaal uw bestelling via de door u gekozen betaalwijze.
Nadat uw bestelling is betaald wordt uw order verwerkt. U krijgt een bevestiging per mail. Zodra uw bestelling is gemaakt en klaar is voor verzending, krijgt u een bericht met een track&trace code.

Het is ook mogelijk om achteraf of op rekening te betalen. Geef in dat geval uw bestelling per e-mail aan ons door. Wij zenden u dan de opdrachtbevestiging en factuur toe.