Garantie & Retour

Betonlife.nl staat borg voor een uitstekende service en daar hoort ook een solide en voor iedereen doorzichtige garantie bij. Dus geen kleine lettertjes die het voor u bijna onmogelijk maken om een serieus probleem aan te kaarten, maar gewone heldere afspraken.

Hebt u de bestelling beschadigd ontvangen, bijvoorbeeld omdat het bij de verzending schade heeft opgelopen, dan vragen we u direct contact met ons op te nemen. Wordt een product door de koerier beschadigd aangeboden dan dient u deze niet te accepteren.

Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden veelal toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is.

 

Retourneren
Ja, u kunt ook een product retour sturen mits deze in oorspronkelijke en onbeschadigde staat door ons wordt ontvangen. En u vooraf kenbaar heeft gemaakt via ons contactformulier dat u een product wenst te retourneren. Let op: alle verf op kleur kan niet geruild worden (omdat alle kleuren speciaal aangekleurd worden).