Betonverf & Beton coating advies…
Bel direct 06-48514062

Garantie & Retour

Betonlife.nl staat borg voor een uitstekende service en daar hoort ook een solide en voor iedereen doorzichtige garantie bij. Dus geen kleine lettertjes die het voor u bijna onmogelijk maken om een serieus probleem aan te kaarten, maar gewone heldere afspraken.

Hebt u de bestelling van betonverf of een betoncoating beschadigd ontvangen, bijvoorbeeld omdat het bij de verzending schade heeft opgelopen, dan vragen we u direct contact met ons op te nemen. Wordt een product door de koerier beschadigd aangeboden dan dient u deze niet te accepteren.

Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden veelal toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is.

 

Retourneren
Wettelijk gezien hebt u een bedenktijd van 14 dagen voor uw aankoop/bestelling. Binnen deze 14 dagen kunt u (zonder opgaaf van redenen) de producten retourneren. Echter, er geldt een uitzondering voor gekleurde verf of coating. Verf wordt namelijk per order speciaal voor u in de door u aangegeven kleur aangemaakt.

Overige producten kunt u binnen 14 dagen retourneren mits deze in oorspronkelijke en onbeschadigde staat door ons worden ontvangen. Neem voor retournering altijd contact met ons op, u krijgt dan bericht waar u het product naar toe kunt sturen.  U kunt ook gebruik maken van het herroepingsformulier om de retournering aan te melden. Producten die u retourneert dient u zelf te frankeren.