Betonverf Referenties

Betonlife is specialist in het leveren van betonverf en andere soorten vloerverf. Wij geven vrijblijvend advies aan wie een vloer wil verven en op zoek is naar een geschikte coating of vloerverf. Betonlife is hierdoor betrokken bij tal van projecten waarbij de klant altijd de uitvoering zelf doet. Bij dergelijke betonvloer projecten is er vooraf advies gegeven over welke producten het beste gebruikt konden worden. Goed advies is erg belangrijk als het gaat om het behandelen van een betonvloer met betonverf. U voorkomt er fouten en bereikt zo een prachtig resultaat.  Op deze pagina vind u referenties en voorbeelden van projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wilt.

Anhydrietvloer behandeling met Betonverf

De bewoners van een huis in Amstelveen wilden hun anhydrietvloer een nieuwe uitstraling geven met betonverf. Wij gaven advies.

Lees Meer
galerievloer behandelen

Galerievloer behandelen met betonverf

De galerievloer in een Amsterdamse kunstgalerie had dringend een opknapbeurt nodig. Wij adviseerden een duurzame oplossing.

Lees Meer
betonvloer-behandelen

Betonvloer verven in opslaghal

De betonvloer in de opslaghal van het bedrijf Sims in Haarlem werd gestraald en van een nieuwe coating voorzien. De vloer was vies en moest stofvrij geschilderd worden. Aangezien het een betonnen vloer betrof moest de vloer gestraald worden. Betonnen vloeren zijn zo hard en dicht van structuur dat coatings hier anders moeilijk hechting op krijgen.

Lees Meer
versletenvloer-behandelen

Betonverf in cursuslokaal

Eerst een basisschool, nu cursuslokalen, met de hulp van betonverf: een gebouw in Amersfoort onderging in november 2015 een complete transformatie, waarbij vloercoatings een bepalende rol speelden. De oude klaslokalen waren afgewerkt met een versleten laag kunststof. Die ging er helemaal uit.

Lees Meer
Zandcement-dekvloer-betonverf

Zandcement dekvloer verven met betonverf

De familie Wietsma in Leeuwarden wilde een zandcement dekvloer verven. Op ons advies is de vloer in de winter van 2015 geëgaliseerd en daarna gecoat. Een zandcement dekvloer egaliseren kan met egaline. Dit geeft een heel dun cementlaagje dat voor een prachtig harde afwerking zorgt. Egaline wordt vaak maar 2 tot 4 mm dik opgebracht. Elke mm vergt een dag drogen. Hierna moet de laag altijd wat geschuurd worden.

Lees Meer
anhydrietvloer-verven

Anhydrietvloer met Betonverf in nieuwbouwwoning

Mevrouw Huisman in Amsterdam heeft een anhydrietvloer in de woonkamer van haar nieuwbouwwoning. Deze werd geschuurd en geschilderd. Gekozen werd voor een stoere, industriële look. Een anhydrietvloer is een harde dekvloer op basis van gips die sterk aan beton doet denken. In de regel worden zulke vloeren met betonverf behandeld. Voor deze schilderklus werden drie producten gebruikt: Inno Betonverf 2K, Inno Vloerprimer 2K en Inno Vloerfix.

Lees Meer
betonverf voor buiten

Privé-zwembad verven met betonverf

Wat doe je als je een privé-zwembad wil gebruiken dat eigenlijk reddeloos verloren is? Je kiest voor een tijdelijke oplossing met betonverf. Deze situatie kwamen we tegen bij een klant in Eindhoven. Het was meteen duidelijk dat dit zwembad groot achterstallig onderhoud had. Er was osmose opgetreden. Deze blazen behandelen is even duur als een nieuwe polyester bak plaatsen. Kortom, er is zo'n gigantisch onderhoudsprobleem dat het te laat is om het goed op te knappen.

Lees Meer
betonvloer-coaten

Reeds behandelde betonvloer coaten met witte betonverf

Cotton Cake is een kledingzaak annex lunchroom in Amsterdam. Een zaak als deze krijgt veel volk over de vloer. Dat brengt een hoop straatvuil met zich mee. Imago speelt bovendien een belangrijke rol, zowel in de modebranche als bij horecazaken. De vloer moet dan ook de juiste uitstraling hebben. Daarom kiest Cotton Cake ervoor om elk jaar om de reeds behandelde betonvloer te coaten met witte betonverf.

Lees Meer
betonvloer coaten

Onbehandelde betonvloer coaten met betonverf

De Nestkids Concept Store in Laren ziet er met hulp van Betonlife weer helemaal fris en nieuw uit. De zaak opende een nieuwe locatie en werd geconfronteerd met betonnen wanden en vloeren die nog onbehandeld waren. Ze waren genoodzaakt de wanden te behandelen met muurverf en de betonvloer te coaten met een betonverf.

Lees Meer
Betonvloer coaten

Betonvloer coaten met betonverf in Hangar

U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat een betonvloer coaten in een hangar niet de gemakkelijkste klus is. De vloer in een hangar wordt erg zwaar belast . Denk maar eens aan al dat gewicht dat op de vloer rust en alle chemische vloeistoffen die gemorst (kunnen) worden.

Lees Meer
garagevloer

Betonvloer verven in een garage

Gaat u ook een betonvloer verven in een garage? Dan is goed advies essentieel. Zo ook bij dit project waarbij een van onze klanten onze hulp nodig had. De vloerverf die op de betonvloer zat liet los en moest verwijderd worden. De klant wilde natuurlijk niet dat dit nog een keer zou gebeuren en vroeg ons om advies.

Lees Meer
betonvloer bewerken

Betonvloer bewerken met belijningsverf

In een fabriek is het belangrijk dat alles letterlijk in goede banen wordt geleid. Een goede bewegwijzering is essentieel. Een betonvloer bewerken met belijningsverf wordt dus vaak gedaan. Dit wordt meestal gedaan met een verf in felle kleuren op vloeren of wanden. Zo ook in deze fabriek waar de oude belijning niet meer goed zichtbaar was. Dit had grote gevolgen hebben voor de veiligheid en er moest dus een nieuwe belijning worden aangebracht.

Lees Meer