Betonverf & Beton coating advies…
Bel direct 06-48514062

Bezorgen & Levertijd

Betonlife.nl levert uw bestelling zorgvuldig verpakt aan huis. De levertijd ligt doorgaans tussen de 1 en 3 werkdagen.

Verzendkosten
Bij een totaal bestelbedrag tot € 50,00 wordt er € 7,50 verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen boven € 50,00 worden gratis verzonden. De verzendkosten staan altijd bij uw bestelling vermeld voordat u tot betaling over gaat. Alle op de website genoemde prijzen zijn inclusief btw. De prijs die u op de website ziet is ook de prijs die u betaalt.

Hoe gaat de levering in zijn werk?
Na bevestiging van uw betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk in orde gemaakt. De levertijd binnen Nederland bedraagt doorgaans 1 tot 3 werkdagen mits voor 11:00 ontvangen. Bestellingen op vrijdag na 11:00 worden op maandag aan de koerier aangeboden en op dinsdag bezorgd. De levertijd wordt bij 99% van de bestellingen gehaald, maar er kunnen omstandigheden zijn waardoor uw bestelling later geleverd wordt. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan een langere levertijd. Wanneer uw bestelling niet geleverd kan worden omdat een product niet op voorraad is wordt u hierover altijd geïnformeerd.  Bestellingen naar België worden binnen 2 dagen aangeboden.

Retourneren
Onder bepaalde voorwaarden kunt u producten (binnen 14 dagen) retour sturen. Let op: verf op kleur kan niet geruild worden, aangezien de verf per order op bestelling aangekleurd wordt. Overige producten kunt u retourneren mits deze in oorspronkelijke en onbeschadigde staat door ons wordt ontvangen. Zie de pagina Garantie & Retour voor de volledige informatie.

Koerier
Alle orders worden via koeriersdiensten verzonden. Welke koerier is afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling. Het tijdstip van de bestelling wordt door de koerier bepaald. Het afleveradres welke is opgegeven voor de bestelling kan niet worden gewijzigd als de bestelling eenmaal is verzonden.

Bent u niet aanwezig, dan zal de vervoerder de zending bij een naastgelegen adres afleveren of de zending de volgende werkdag aanbieden. Mocht u na twee bezorgpogingen niet aanwezig zijn, dan ontvangt u hierover in de brievenbus een bericht van de vervoerder. In verband met corona is het mogelijk dat een vervoerder anders te werk gaat.

Afhalen
Betonlife.nl is een internetonderneming en de producten zijn online te bestellen en worden per koerier bij u thuis bezorgd. Het afhalen van producten is niet mogelijk.