Bezorgen

Betonlife.nl levert uw bestelling zorgvuldig verpakt aan huis.

Verzendkosten
Verzending staat altijd netjes vermeld bij uw bestelling voor u gaat betalen. Daarnaast worden alle prijzen inclusief BTW getoond. U weet dus precies hoeveel iets kost. De prijs die u op de website ziet is ook de prijs die u betaalt.

Hoe gaat de levering in zijn werk?
Na bevestiging van uw betaling wordt uw bestelling zo snel mogelijk in orde gemaakt. De levertijd bedraagt doorgaans 1 tot 2 werkdagen mits voor 11:00 ontvangen. Bestellingen op vrijdag na 11:00 worden op maandag aan de koerier aangeboden en dinsdag bezorgd. Deze levertijd zal bij 99% van de bestellingen gehaald worden maar geldt als indicatie. U kunt hier geen rechten aan ontlenen. Bestellingen naar België worden binnen 2 dagen aangeboden.

Retourneren
Onder bepaalde voorwaarden kunt u producten retour sturen. Let op: verf op kleur kan niet geruild worden, aangezien de verf per order op bestelling aangekleurd worden. Overige producten kunt u retourneren mits deze in oorspronkelijke en onbeschadigde staat door ons wordt ontvangen. U dient vooraf via ons contactformulier kenbaar te maken dat u een product wenst te retourneren.

Koerier
Alle orders worden via koerier verwerkt. De manier is afhankelijk van de grootte en gewicht van de bestelling. Het tijdstip van de bestelling wordt door de koerier bepaald. Het afleveradres welke is opgegeven voor de bestelling kan niet worden gewijzigd als de bestelling eenmaal is verzonden.

Bent u niet aanwezig, dan zal de vervoerder de zending bij een naastgelegen adres afleveren of de zending de volgende werkdag aanbieden. Mocht u na twee bezorgpogingen niet aanwezig zijn, dan ontvangt u hierover in de brievenbus een bericht van de vervoerder.

Afhalen
Betonlife.nl is een internetonderneming en de producten zijn online te bestellen. U kunt niet direct bij de opslag producten afhalen. Echter als u van de koerier een kaartje in de bus heeft ontvangen kunt u contact met hun opnemen om een afspraak te maken voor een specifieke levering (of afhalen).