Betonverf & Beton coating advies…
Bel direct 06-48514062

Uitvoering

Ziet u op tegen de klus? Of geen tijd? In dat geval kan Betonlife u in contact brengen met iemand voor het verven of coaten.

De meeste mensen vinden het geen probleem om de betonverf of betoncoating zelf aan te brengen. Het is ook zeker niet moeilijk. Maar soms  is het fijn als iemand anders de klus uitvoert. Betonlife.nl is een internetonderneming en we zijn erin gespecialiseerd u te adviseren, zodat u de juiste verf / coating kunt kiezen. Maar we kunnen ook bemiddelen bij de uitvoering. Dat doen we gratis, verdienen we niets aan.

Door onze jarenlange ervaring in de verfbranche weten we welke bedrijven uitstekend werk leveren. De uitvoering van het schilderwerk doen we dus niet zelf, maar we brengen u graag in contact met een schildersbedrijf. Onze partner heeft een uitstekende reputatie en voert verfklussen uit in heel Nederland.

Zo werkt het:uitvoering schilderwerk

  • Bel ons op 06-268-392-79 of stuur een e-mail en geef aan dat u meer wilt weten over de uitvoering van het schilderwerk door onze partner.
  • Wij geven uw gegevens door aan het schildersbedrijf.
  • Zij nemen hierna zelf contact met u op voor meer details over de klus.
  • U maakt alle verdere afspraken over de uitvoering zoals kosten, datum e.d. direct met onze partner.
  • U bestelt zelf de benodigde producten bij Betonlife.nl. Deze worden rechtstreeks op uw adres afgeleverd. Zorg ervoor dat u de producten op tijd in huis hebt. Bestel ze daarom uiterlijk een week voordat de klus start.

Heeft u vragen over de uitvoering van uw verfklus? Bel gerust!