Betonverf & Beton coating advies…
Bel direct 06-48514062

Uitvoering

Ziet u op tegen de klus? Dan kunt u overwegen om het uit te besteden aan een schilder. Regelmatig worden wij benaderd voor de uitvoering, maar wij hebben zelf geen schilders. Helaas is het voor ons onmogelijk om u een schilder te adviseren. Dat zouden wij alleen kunnen doen als wij zelf goede ervaringen hebben opgedaan met de betreffende schilders, maar omdat we alleen een leverancier zijn van verf, hebben wij geen zicht op de kwaliteit van de uitvoering.  Elke schilder kan bij ons de producten afnemen. U kunt dan ook voor de uitvoering een schilder bij u in de buurt benaderen. Houdt er daarbij rekening mee dat u tussen de 20,00 en 30,00 euro per vierkante meter kwijt bent aan uitvoeringskosten.

Het is echter niet moeilijk om zelf te schilderen. Betonverf laat zich net zo gemakkelijk verwerken als bijvoorbeeld muurverf. Omdat een vloer belast wordt, is het echter belangrijk dat de verf zich goed kan hechten. En dat kan alleen als de ondergrond goed voorbehandeld is. Dat betekent dat het minst leuke deel van de klus de meeste aandacht nodig heeft: schoonmaken, ontvetten en schuren. Als dat eenmaal gedaan is, dan bent u al bijna klaar, u hoeft dan alleen nog maar te verven. Het is ook niet nodig om tussen de lagen (*)  te schuren, dus u kunt laag na laag aanbrengen, laten drogen en klaar.

(*) In sommige gevallen dient er wel tussentijds geschuurd te worden, bijv. als er te veel tijd tussen 2 lagen zit. Bij de meeste verf geldt dat er niet meer dan 3 dagen droogtijd tussen de lagen moet zitten.

Heeft u vragen over de uitvoering van uw verfklus? Bel gerust!