Betonverf & Beton coating advies…
Bel direct 06-48514062

Klachten

Betonlife doet er alles aan om uw bestelling naar tevredenheid uit te voeren.

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden.

Stuur ons een email met zeer duidelijk uitleg van de situatie. Voeg eventueel foto’s toe. We zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na verzending van uw klacht ontvangt u een bevestiging van ontvangst. Mocht die bevestiging niet binnen 24 uur komen (ook niet in uw spambox), neem dan telefonisch contact met ons op. Het kan zijn dat uw email niet goed is ontvangen.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u daarvan op de hoogte stellen.

Op onze aanbiedingen en op alle met ons afgesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing. Onze technische bladen (datasheets)  gelden als algemeen advies. De aanwijzingen zijn conform onze huidige kennis en ervaring. Adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen.

Producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom is de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen.

Klachten over vervoer

Helaas komt het voor dat een bestelling tijdens het vervoer beschadigd of zoek raakt. Wanneer uw bestelling met schade bij u aankomt, accepteer deze dan niet. Neem in dat geval direct contact met ons op, wij zullen zo snel mogelijk de order opnieuw aanmaken en verzenden.

Klachten over geleverde kleur

U geeft bij uw bestelling de gewenste kleur aan. De verf wordt met de door u opgegeven kleur aangemaakt. Verf op kleur kan om die reden niet geruild worden. Bent u van mening dat de geleverde kleur afwijkt van de bestelde kleur? Neem dan contact met ons op. Als u een onjuiste kleur hebt gekregen dan krijgt u uiteraard alsnog het product in de juiste kleur.