Een betonvloer verven in een opslaghal: ook dat is geen probleem met de juiste producten. De vloer van het bedrijf Sims in Haarlem werd gestraald en van een nieuwe coating voorzien. De vloer was vies en moest stofvrij geschilderd worden.

Aangezien het een betonnen vloer betrof moest de vloer gestraald worden. Betonnen vloeren zijn zo hard en dicht van structuur dat coatings hier anders moeilijk hechting op krijgen. Door vloeren te stralen worden ze wat meer “open” van structuur en kan de coating zich uitstekend hechten op de ondergrond.

Ook bij vieze betonnen vloeren is dit vaak een aangewezen oplossing. De rvs kogeltjes worden onder hoge druk op de vloer geschoten. Stof wordt direct afgezogen. De machine gaat in banen over de vloer. Er ontstaat een vrijwel nieuwe vloer. Deze kan daarna met elke vloerverf geschilderd worden.

Op de betonvloer van deze opslaghal ging het om een laag Inno Vloersealer. Dit is een kleurloze transparante coating die de vloer volledig stofvrij maakt.

De kosten? Stralen kost ongeveer € 1,95 per vierkante meter en de coating 2,50  per vierkante meter.  Voor circa € 4,45 per m2 heeft u de oplossing voor uw betonnen magazijnvloer. Spreekt dit aan? Neem contact met ons op!