De Nestkids Concept Store in Laren ziet er met hulp van Betonlife weer helemaal fris en nieuw uit. De zaak opende onlangs op een nieuwe locatie en werd daar geconfronteerd met betonnen wanden en vloeren die nog onbehandeld waren. Ze waren genoodzaakt de wanden te behandelen met muurverf en de betonvloer te coaten met een betonverf.

Op advies van Betonlife is gekozen voor een gedegen aanpak met Jotan Oxan A/U, Scanofloor Uniprimer en Scanospack Finish muurverf. De vloer werd eerst goed geschuurd en daarna behandeld met twee lagen Oxan A/U, een keuze die was ingegeven door de aanwezigheid van vloerverwarming. Deze verf verkleurt niet als er verwarmingsbuizen in de onderliggende vloer liggen. Scanofloor Uniprimer, een hoogkwalitatieve epoxy primer, werd als voorbehandelmiddel toegepast. De muren zijn afgewerkt met latexverf. De verf is aangebracht met rollers.

Het project is uitgevoerd door aannemers. Bent u ook op zoek naar een duurzame en aantrekkelijk ogende oplossing voor uw winkel- of bedrijfspand, neem dan zeker contact met ons op voor persoonlijk advies. Wij beoordelen uw situatie en kunnen gratis en vrijblijvend een voorstel doen.