Cotton Cake is een kledingzaak annex lunchroom in Amsterdam. Een zaak als deze krijgt veel volk over de vloer. Dat brengt een hoop straatvuil met zich mee. Imago speelt bovendien een belangrijke rol, zowel in de modebranche als bij horecazaken. De vloer moet dan ook de juiste uitstraling hebben. Daarom kiest Cotton Cake ervoor om elk jaar om de reeds behandelde betonvloer te coaten met witte betonverf.

Voordat dit gebeurt wordt de vloer telkens geschuurd en stofvrij gemaakt. Als betonverf kiest het bedrijf steevast voor Jotun Trestjerner en Jotun Oxan A/U, oerdegelijke en betrouwbare producten uit de Noorse Jotun-stal. Trestjerner is een watergedragen en slijtvaste vloerverf voor hout en beton op basis van polyurethaan. Je kunt er trappen en vloeren mee doen. Oxan A/U is een klassieke dekkende vloerverf die zelfs op wanden zijn mannetjes staat. Zeer slijtvast en daarom favoriet in menig bedrijfspand.

Cotton Cake heeft het schilderwerk in eigen beheer uitgevoerd. Ook u kunt via de vloer het imago van uw zaak op peil houden. Bel ons voor persoonlijk advies!