Inno

Thumbnail

Betonverf van Inno Coatings is hoog kwalitatieve verf voor vloeren en wanden. Inno Coatings is een relatief jong merk, maar levert kwalitatief uitstekende verf tegen een zeer goede prijs. Speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik, maar uiteraard ook geschikt voor particuliere toepassingen. De verf wordt rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd, waardoor de prijs laag blijft.
Alle Inno Betoncoatings in ons assortiment zijn op waterbasis, oplosmiddelvrij en dampdiffuus.

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

 • Inno Coatings Kunststofcoating

  Verf voor vinyl, laminaat, marmoleum en kunststof Inno Kunststofcoating is gespecialiseerde betonverf voor kunststof oppervlakken. Denk aan vloeren van linoleum, marmoleum, vinyl of laminaat. Maar ook uw keuken kunt u van een nieuwe kleur voorzien met Inno Kunststofcoating. De verf hecht uitstekend op kunststof ondergronden. Kenmerken: slijtvast, vloeistofdicht, 2-componenten, chemisch resistent, hittebestendig. Verbruik: 6-8m² per kg. Overschilderbaar na 2-4 uur.

  Vanaf: 37,00
 • Inno Tegelprimer

  Inno Coatings Tegelprimer is een hechtprimer voor gladde ondergronden. Deze primer zorgt voor een extreem goede hechting op o.a. keramische tegels, geglazuurde tegels, glas en emaille. Ook granieten aanrechtbladen kunnen met deze primer voorbehandeld worden. De primer dient flinterdun aangebracht te worden. Ongeveer een half uur daarna kan (moet) de afwerklaag aangebracht worden. Kies bij voorkeur een betonverf; deze is vloeistofdicht, kras- en slijtvast. Verbruik: 20 – 25m² per liter. Overschilderbaar na ca. 30 min. en maximaal na 100 min. Verpakking: 1 liter.

  35,00
 • Inno Coatings Betonverf 1K

  Inno Coatings Betonverf 1K is een watergedragen, 1-component betonverf op basis van polyurethanen. Geschikt voor binnen en buiten. Deze betonverf is in transparant of in een dekkende coating in nagenoeg alle RAL kleuren leverbaar. Ook geschikt voor toepassing op hout, want de verf is in hoge mate elastisch. Daarom zeer geschikt voor het verven van trappen. Kenmerken: chemisch resistent, vloeistofdicht, niet vergelend. Verbruik: 5 tot 7 m² per kg. Overschilderbaar na ca. 12 uur.

  Vanaf: 27,00
 • Inno Coatings Betonverf 2K

  Inno Coatings Betonverf 2K is een watergedragen 2-componenten betonverf  op basis van polyurethanen. Geschikt voor binnen en buiten. Deze verf is zowel verkrijgbaar in transparant als in een dekkende coating in nagenoeg alle RAL kleuren. Deze betonverf is zeer geschikt voor het verven van vloeren die zwaar belast worden, maar ook voor badkamers en keukens. Tevens kunt u gietvloeren met deze coating verven. Kenmerken: vloeistofdicht, chemisch resistent, niet vergelend, krasvast. Verbruik: ca. 8m² per kg.  Overschilderbaar na. ca. 12 uur.

  Vanaf: 44,00
 • Inno Coatings Garagevloer Coating 1K

  Inno Coatings Garagevloer Coating is een watergedragen 1 component vloercoating op basis van alifatische acrylaten. Geschikt voor binnen en buiten. Garagevloercoating is bestemd voor het verven van particuliere garagevloeren.  Deze vloercoating is goed bestand tegen de weekmakers van autobanden. Verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Kenmerken: vloeistofdicht, bestand tegen weekmakers, chemisch resistent. Verbruik: 5 tot 7 m² per kg. Overschilderbaar na 12 uur.

  Vanaf: 32,50
 • Inno Coatings Garagevloer Coating 2K

  Inno Coatings Garagevloer Coating 2K is een watergedragen 2-componenten betoncoating op basis van epoxy. Geschikt voor gebruik binnen en buiten. Verkrijgbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. Deze coating is ontwikkeld voor professionele werkplaatsen en garages. Kenmerken: bestand tegen zuren, logen, zouten, chemicaliën en weekmakers, vloeistofdicht. Verbruik: ca. 7 m² per kg. Overschilderbaar na ca. 12 uur.

  Vanaf: 41,00
 • Antislip

  Een antislip vloer maakt u door gebakken zand toe te voegen aan de voorlaatste laag vloerverf. U kunt antislip mee bestellen bij uw bestelling van betonverf en het zelf door de betonverf mengen. Per kilo verf hebt u 100 gram antislip ofwel gebakken zand nodig.

  5,00
 • Inno Coatings Grindvloer Coating

  Inno Coatings Grindvloer Coating is speciaal bestemd voor het coaten van grindvloeren en grindtegels, zowel binnen als buiten. Het is een 2-componenten coating op basis van epoxy en alifatische polyamine als verharder en is in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar. De coating is voor alle soorten grindvloeren te gebruiken, zowel dichte als met een open structuur. Kenmerken: chemisch resistent, vloeistofdicht, stofvrij, oplosmiddel-vrij. Verbruik: afhankelijk van de structuur, 4-7m² per kg. Overschilderbaar na ca. 12 uur.

  Vanaf: 41,00
 • Inno Coatings Houtenvloer Coating

  Inno Coatings Houtenvloer Coating is een watergedragen, 2-componenten betonverf voor de behandeling van vloeren, tafels en andere meubelstukken van hout. Uw vloer wordt optimaal beschermd, terwijl amper te zien is dat er een transparante verflaag is opgebracht, waardoor uw vloer of meubelstuk zijn natuurlijke houten uitstraling behoudt. Ook verkrijgbaar in white finish voor een verwitte uitstraling. Alleen geschikt voor binnen. Kenmerken: niet vergelend, waterafstotend, chemisch resistent. Verbruik: ca. 10m² per kg. Overschilderbaar na ca. 12 uur.

  Vanaf: 39,50
 • Inno Coatings Vloerprimer 1K

  Inno Coatings Vloerprimer 1K is een transparante, watergedragen en sneldrogende 1-component vloerprimer voor toepassing op beton, betonvezelplaten, asfalt, bitumen en houten ondergronden van vloeren, wanden en trappen. Hecht bijzonder goed op gladde oppervlakken, zoals ongeglazuurde tegels.
  Verbruik: 7 – 10m² per kg. Overschilderbaar na ca. 6 uur.

  Vanaf: 26,00
 • Inno Coatings Vloerprimer 2K

  Inno Coatings Vloerprimer 2K is een transparante, watergedragen en sneldrogende 2-componenten primer op basis van epoxy hars en een oplossing van alifatische polyamine als verharder. Deze vloerprimer is geschikt als grondverf op beton en overige steenachtige ondergronden.
  Verbruik: ca. 10m² per kg. Overschilderbaar na ca. 12 uur.

  Vanaf: 34,50
 • Inno Coatings Quickdry

  Inno Quickdry Coating is sneldrogende 2-componenten coating op basis van epoxy. De geverfde ondergrond is al na 90 minuten mechanisch belastbaar. Geschikt voor het maken van belijningen en het verven van o.a. bedrijfsvloeren en balustrades. Kenmerken zijn: sneldrogend, vloeistofdicht, chemisch resistent.
  Verbruik: ca. 7m² per kg. Overschilderbaar na 1 uur, volledig belastbaar na 1,5 uur.

  Vanaf: 44,00