Vista

Thumbnail

Vista verf is gespecialiseerde betonverf voor zwembaden. Er is een specifieke verf voor zwembaden en bassins van beton en een verf voor zwembaden van kunststof, zoals polyester. De Vista Basecoat kan op vrijwel alle ondergronden aangebracht worden en in specifieke gevallen ook gebruikt worden als afwerklaag.

Alle 3 resultaten

 • Vista Zwembadverf

  Zwembadverf is een Vista betonverf en wordt gebruikt voor het beschermen en verfraaien van o.a. zwembaden, speel- en siervijvers van onbehandeld beton. Kenmerken van deze verf zijn o.a waterbestendig, weervast, eenvoudig te verwerken, chloorwater bestendig.
  Verbruik: ca. 7m² per liter.

  Vanaf: 27,83
 • Vista Zwembadverf Topcoat

  Zwembad Topcoat is een Vista betonverf die wordt gebruikt als eindlaag in zwembaden en bassins van polyester en beton. Kenmerken van deze verf zijn o.a. 2-component, zeer snel drogend, niet vergelend, weersbestendig.

  Vanaf: 53,00
 • Vista Zwembadverf Basecoat

  Zwembad Basecoat is een Vista zwembad verf. Deze verf kan gebruikt worden op aluminium, staal beton en oude 2-componenten systemen. Kenmerken van deze verf zijn o.a. roestwerend, twee componenten, zeer goede hechtend, niet vergelend.

  Vanaf: 47,00