Toont alle 5 resultaten

 • Vista Zwembadverf – chloorrubberverf

  Vista Zwembadverf is een chloorrubberverf en wordt gebruikt voor het verven van o.a. zwembaden, speel- en siervijvers van onbehandeld beton. Niet geschikt voor polyester. Kenmerken van deze verf zijn o.a waterbestendig, weervast, eenvoudig te verwerken, chloorwater bestendig.
  Verbruik: ca. 7m² per liter. Let op! Vista verf kan alleen in de Benelux geleverd worden.

  Vanaf: 107,25
 • Vista 2K Zwembad Basecoat

  Vista 2k Zwembad Basecoat is een roestwerende hechtprimer voor polyester, beton, tegels, staal, aluminium en RVS. Tevens bedoeld als primer onder Vista 2K Zwembad Topcoat. De primer is in verschillende RAL-en NCS-kleuren leverbaar. Kenmerken van deze verf zijn o.a. roestwerend, zeer goed hechtend, niet vergelend. Let op!  Vista verf kan alleen in de Benelux geleverd worden. Prijzen gelden voor kleuren in kleurgroep 1. Andere kleuren op aanvraag beschikbaar. Lees voor gebruik de technische informatie

  Vanaf: 53,00
 • Vista 2K Zwembad Basecoat kleurgroep 2

  Zwembad Basecoat is een 2-componenten primer voor zwembaden. Deze verf kan gebruikt worden op aluminium, staal, beton en oude 2-componenten systemen. Kenmerken van deze verf zijn o.a. roestwerend, twee componenten, zeer goede hechtend, niet vergelend. Let op!  Vista verf kan alleen in de Benelux geleverd worden. Prijzen gelden voor kleuren in kleurgroep 1. Andere kleuren op aanvraag beschikbaar.

  Vanaf: 59,50
 • Vista 2K Zwembad Topcoat

  Vista 2K Zwembad Topcoat is een hoogwaardige 2-componenten polyurethaan verf van Vista die toegepast wordt als eindlaag in zwembaden en bassins van beton en polyester. Kenmerken van deze verf zijn o.a. 2-component, zeer snel drogend, niet vergelend, weersbestendig. Verkrijgbaar in vrijwel alle RAL-kleuren.
  Vista verf kan alleen in de Benelux geleverd worden. Prijzen gelden voor kleuren in kleurgroep 1. Andere kleuren op aanvraag beschikbaar. Lees voor gebruik de technische informatie.

  Vanaf: 60,00
 • Vista Polypropyleenkorrels (antislip)

  Vista Polypropyleenkorrels  mengt u zelf door uw verf voor zwembaden. U maakt er een fijne antislip vloer mee voor rondom uw zwembad, maar ook bijvoorbeeld een zwembadtrap kunt u met deze korrels van een antislip-laag voorzien. U mengt de korrels zelf door de verf.  Alleen te bestellen samen met verf.

  Vanaf: 9,25